Film: 3 metros sobre el cielo (2010)

„Unele lucruri se întâmplă o singură dată în viaţă. Nu contează cât de mult te vei strădui să le mai simţi încă o dată; niciodată nu o să te mai ridici cu 3 metri deasupra cerului”

Filmat în 2010, adaptat după varianta italiană din 2004, Tre metri sopra el cielo, este o poveste romantică a doi tineri aparţinând a două lumi diferite.

Detalii mai multe nu primiţi, deoarece filmul merită văzut (ambele variante) şi nu vreau să fiu cea care strică suspansul :lol:

Ştiţi doar (iar dacă nu ştiţi aflaţi :mrgreen: ) că mie îmi plac filmele cu acţiune, dacă conţin motociclete sau maşini şi mai bine :lol:, cu dragoste şi cu actori frumoşi iar filmul ăsta are de toate :grin:

Personal, varianta din 2010 mi-a plăcut mai mult. Bine, bine nu neg că Mario Casas nu mi-a furat privirea :lol: dar parcă era mai multă senzualitate, chimie între actori principali sau mi sa părut asta din cauza diferenţei dintre ani în care au fost filmate.

Pe lângă toate astea, replicile actorilor sunt superbe iar unele scene sunt foarte frumoase. Mi-a rămas întipărită în minte, pe lângă cea de început, fraza  „Niciodată nu poţi întoarce trecutul prin regrete.”

Toate acestea fiind spuse, vă urez vizionare plăcută.

Aici găsiţi filmul online :) iar aici soundtrak-ul.

Later edit: Ambele filme, atât italian cât şi spaniol precum şi cele două care au urmat ca, continuare sunt adaptate după cartile “Tres metros sobre el cielo” şi “Tengo ganas de ti”  scrise de Federico Moccia.

About these ads

About Cătălina

catalinaplaton.wordpress.com Vezi toate posturile scrise de Cătălina

40 responses to “Film: 3 metros sobre el cielo (2010)

Spune-mi :

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d bloggers like this: